Basisturnen

Hoofdtrainer: Evert De Jaeghere

info@turnaroundbierbeek.be

Opgelet! De indeling Mini's, Kids en Jongeren is verschillend voor basisturnen, airtrack en trampoline

Kleuters

3, 4 en 5 jaar (°jaar 2015-2017)

WOENSDAG 13h30 - 14h30

Lidgeld: 155 euro - VOLZET

De rijkdom en variatie aan psychomotorische prikkels die we elke woensdag aanbieden, geeft onze jongste leden ten volle kansen om zich lichamelijk, psychisch en sociaal te ontplooien. Een deeltje van de verzamelijkde know-how van de bewegingsschool wordt gebruikt en verder uitgediept voor het kleuteruurtje van Turn Around Bierbeek.
Een lesje begint met een gezamenlijk spel, een dansje, een moment van denken en doen met gebruik van wisselend materiaal. Hart en longen worden in werking gezet. Hierna verdelen we de kleuters in leeftijdgroepjes en krijgen ze oefeningen aangeboden in circuitform die een basis zijn voor de doorstroming naar de hogere groepen en sporttakken.

Vele kleuters hebben de turnmicrobe te pakken en doen verder in de groep basisturnen Mini’s. Onze aandacht gaat uit naar de vreugdebeleving door spel.
Een stevige hart- en longentraining wordt gevolgd door kracht- en lenigheidsoefeningen. Het kerngedeelte an deze les wordt aangeboden in doorschuifsysteem waar de verschillende trainers oefeningen geven aan gekende en minder gekende toestellen. Plinten, touwen, ringen, rekstokken, balken, stellingen enz behoren tot het gebruikelelijk gamma van materialen.

Basisturnen Mini's

6, 7 en 8 jaar (°jaar 2012-2014)

WOENSDAG 14h30 - 15h30

Lidgeld: 170 euro - VOLZET

Tijdens de krachttraining en lenigsheidsoefeningen wordt aandacht gegeven aan groepsvorming en samenwerking. De kinderen krijgen oefeningen aangeboden waar aandacht noodzakelijk is. Hoe moet ik rollen voorwaarts, rugwaarts, …? Plintsprongen, balk en rekstokoefeningen ! Hoe sta ik op mijn handen? Hoe doe ik radslag? Hoe spring correct op een luchtkasteel of trampoline? Maw alle basisvaardigheden van de verschillende gymnastiek disciplines komen hier aan bod.

Basisturnen Kids

9, 10 en 11 jaar (°jaar 2009-2011)

WOENSDAG 15h30 - 16h45

Lidgeld: 185 euro - VOLZET

Onze jeugd kan al tegen een stootje… Velen zijn reeds een aantal jaren lid en kennen het reilen en het zeilen van onze club. Het opwarmend gedeelte van de les is krachtig en doorgedreven. Handenstanden, radslagen, handen lopen, flik-flak en salto’s worden geoefend. De trainers proberen alle kinderen, met hun verschillende aanleg, maximale kansen te beiden om zich te ontplooien. We doen onze jongeren geloven in hun intrinsieke kwaliteiten en proberen elk kind zijn individuele grenzen te verleggen.

Basisturnen Jongeren

12 jaar en ouder (°jaar 2008 - ouder)

WOENSDAG 16h45 - 18h00

Lidgeld: 185 euro - VOLZET

LOCATIE SPORTHAL

Sporthal De Borre

Speelpleinstraat 10

3360 Bierbeek

T +32 16 46 14 00

F +32 16 46 20 27

info@deborre.be

CONTACT

Een vraag?

Bekijk zeker eerst even de verschillende pagina's op de website:

Indien je daarna nog verdere vragen zou hebben, neem contact op via e-mail naar info@turnaroundbierbeek.be

Turn Around Bierbeek vzw
Ondernemingsnummer: 869.715.460
E-mail: info@turnaroundbierbeek.be

© 2020 Turn Around Bierbeek vzw
Alle rechten voorbehouden.

Jipro-logo-RGB-grijze-letters.jpg