top of page

Aanbod
2024-2025

Turn Around Bierbeek biedt turnlessen aan op het niveau van recreatie voor alle leeftijden. Kleuters vanaf 3 jaar zijn welkom tijdens het kleuteruurtje op woensdagnamiddag. De rijkdom en variatie aan psycho-motorische prikkels geeft onze jongste leden de kans om zich lichamelijk, psychisch en sociaal te ontplooien. 
Vanaf 6 jaar wordt er basisturnen voor alle leeftijdsgroepen aangeboden. In deze lessen komen de verschillende discplines binnen de gymnastiek aanbod, zoals toestelturnen, trampoline, tumbling, air-track en nog veel meer. Daarnaast ook een recreatiegroep die zich, naast de basisgymnastiek, meer toespitst op trampoline.

Naast het basisturnen hebben we turngroepen die zich meer toespitsen op het aanleren van nieuwe oefeningen op de trampoline. Deze groepen zijn opgedeeld volgens leeftijd (Mini's, Kids & Jongeren), het aantal trainingen per week en de ambities van de gymnast (C, B of A). 

Turn Around Bierbeek heeft een succesvol wedstrijdteam binnen de discipline trampoline. Het wedstrijdteam is verdeeld in verschillende niveaus volgens leeftijd.  De groepen Mini's, Kids en Jongeren A nemen verplicht deel aan wedstrijden van de federatie (GymFed) en Belgian Open Trampoline (BOT). 

Wil je graag wat meer turnen dan kan je alle lessen (basisturnen en trampoline, dubbelmini en airtrack) combineren.

bottom of page