LOCATIE SPORTHAL

Sporthal De Borre

Speelpleinstraat 10

3360 Bierbeek

T +32 16 46 14 00

F +32 16 46 20 27

info@deborre.be

CONTACT

Een vraag?

Neem contact op via e-mail naar lien@turnaroundbierbeek.be

Turn Around Bierbeek vzw
Ondernemingsnummer: 869.715.460
E-mail: info@turnaroundbierbeek.be
rekeningnummer: BE56 3631 3972 3688

© 2018 Turn Around Bierbeek vzw
Alle rechten voorbehouden.

Schrijf je in!

Inschrijven

 

Inschrijven kan HIER (gelieve de browser van Internet Explorer te gebruiken)

 • Alle leden schrijven zich in via de website, ook al was je vorig sportjaar reeds lid.

 • Door u in te schrijven gaat u akkoord met het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring. Meer info vindt u HIER.

 • Indien lid in het sportjaar 2018-2019, dient u aan te loggen met het e-mailadres waarmee u vorig jaar de registratie heeft voltooid.

 • Opgelet ! De indeling van de leeftijdscategorieën is verschillend voor basisturnen en trampoline. Gelieve dit goed na te kijken alvorens in te schrijven (overzicht basisturnen - trampoline). Indien je graag een combinatie van basisturnen en trampoline volgt, moet je elke groep apart aanklikken tijdens de inschrijvingsprocedure. Het lidgeld wordt automatisch berekend. 

 • U zal gevraagd worden om het lidgeld voor het volledig sportjaar online te betalen. Een overschrijving is niet mogelijk.

 • Na het inschrijven ontvangt u een e-mail ter bevestiging van je inschrijving.

 • De aangegeven lidgelden zijn voor een volledig sportjaar. Er is een korting voorzien bij inschrijving van meerdere kinderen binnen hetzelfde gezin.
  Voor meer informatie over lidgelden en/of verzekering contacteer lidgelden@turnaroundbierbeek.be.
  Betaalde lidgelden worden niet terugbetaald.

 • Onze verzekeringspolis kan je HIER downloaden.

 • De communicatie tussen de club en de ouders verloopt bijna uitsluitend via e-mail (nieuwsbrief). De e-mailadressen, doorgegeven tijdens de online inschrijving, worden hiervoor gebruikt. 

Problemen bij de inschrijving?  Bekijk de handleiding of contacteer Lien Houbrechts via lien@turnaroundbierbeek.be

 

Proeflessen

Meer info vindt u HIER.

Instappen tijdens het sportjaar

Tijdens het sportjaar kan je instappen op volgende data:​

 • na de herfstvakantie

 • na de kerstvakantie

 • na de krokusvakantie

 • na de paasvakantie

 

Wachtlijst

Volgende groepen zijn volzet:

- JONGEREN TRA C ZATERDAG

- JONGEREN TRA C DONDERDAG

- KIDS TRA C DONDERDAG

- KIDS TRA C ZATERDAG

- MINI'S TRA C DONDERDAG

Voor deze groepen kan u niet meer inschrijven en ook geen proeflessen meer volgen. Het is wel mogelijk te registeren voor de wachtlijst, KLIK HIER. Je wordt verwittigd van zodra er een plaats vrijkomt.

De datum van registratie bepaalt de volgorde op de wachtlijst. Via e-mail inschrijven op de wachtlijst wordt niet aanvaard.

Aankoop Turn Around T-shirt !

Tijdens het registratieproces zal er gevraagd worden naar de T-shirt maat van uw zoon/dochter (dit is verplicht in te vullen). De aankoop van de T-shirt is niet verplicht. Indien u een T-shirt wenst, gelieve een e-mail te sturen naar lien@turnaroundbierbeek.be. Voor de aankoop van een T-shirt dien je 5 euro per gymnast te betalen. 
Nieuwe leden krijgen een gratis T-shirt.
Uw zoon/dochter ontvangt de T-shirt in de eerste weken van oktober van zodra de betaling voldaan is. De T-shirts worden uitgedeeld op basis van de maat doorgegeven tijdens de registratie.

Kortingsbon Eetdagen !

Indien u voor eind augustus betaalt, ontvangt u per ingeschreven gymnast een kortingsbon van 7,5 euro voor de Turn Around Eetdagen op 10 en 11 januari 2020.
De kortingsbonnen staan op naam en worden via e-mail doorgestuurd.

Steunende leden en ouders?

Je kan je als niet-actief lid inschrijven. Je betaalt hiervoor 10 euro, verzekering inbegrepen. Je ontvangt een lidkaart van de GymFed, welke je recht geeft op vermindering op alle door de Gymfed ingerichte wedstrijden en evenementen.

Tegemoetkoming lidmaatschap via ziekenfondsen

Sommige ziekenfondsen (bv CM) voorzien voor hun leden een kleine financiële tegemoetkoming voor het lidmaatschap bij een erkende sportvereniging.

Je hoeft het aanvraagformulier niet aan de train(st)er te bezorgen. Elke gymnast ontvangt het ingevulde formulier automatisch via e-mail in de maand november.