top of page

Trampoline - Airtrack - Dubbelmini
2023-2024

  • MINI'S MIX trampoline + dubbelmini C of MIX airtrack + dubbelmini 

Naast onze groep mini's basisturnen, is er ook de groep die toespitst op alle soorten trampolinespringen. Het kerngedeelte omvat een combinatie van oefeningen op algemene turnvaardigheden op de airtrack en oefeningen op de trampolines.  Op de donderdagtraining wordt er voornamelijk op trampoline/dubbelmini gewerkt.  Op de dinsdagtraining oefenen de gymnasten vooral op airtrack en dubbelmini.    

UURROOSTER:

Dinsdag 17h00 - 18h30 (MIX airtrackdubbelmini)

Donderdag 17h00 - 18h30 (MIX trampolinedubbelmini)

LIDGELD:

MINI'S MIX airtrack + dubbelmini C DI: 200 euro

MINI'S MIX trampoline + dubbelmini C DO: 200 euro

MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini C DIDO: 280 euro

MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini
6 -7 jaar (°jaar 2016 - 2017)

  • MINI'S TALENTEN MIX trampoline + dubbelmini AB competitie op aanvraag of na selectie

Vanuit de groep kleuters, mini's basisturnen en mini's mix C, is er de mogelijkheid om door te stromen naar de trampoline mini’s talenten A. Voor sommige kinderen mag de opbouw van nieuwe bewegingsvaardigheden vlotter en sneller verlopen. Sommige kinderen zijn op psychomotorisch vlak nu eenmaal sneller weg met nieuwe en moeilijkere oefeningen.  Deze gymnasten trainen 2x per week en nemen, van zodra ze er klaar voor zijn, deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline).

UURROOSTER:

Woensdag 16h00 - 18h00

Vrijdag 16h45-18h30

LIDGELD:

300 euro

 

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

Extra informatie vragen kan via
info@turnaroundbierbeek.be
 

KIDS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini
 
8 - 9 jaar (°jaar 2014 - 2015)

  • KIDS MIX trampoline + dubbelmini C of MIX airtrack + dubbelmini

Indien de gymnasten uit de basisgroepen meer willen turnen en meer specifieke oefeningen willen leren op de trampolines en airtrack is er de mogelijkheid om te komen trampolinespringen op donderdag en/of zaterdag. In de groep kids mix C wordt er verder gewerkt op de basisvaardigheden op de trampo's en airtrack. Eenvoudige motorische basisbewegingen liggen aan de basis van meer complexe en variabele bewegingen. Rekening houdend met ieders mogelijkheden worden er nieuwe bewegingen en technieken aangeboden, onder deskundige begeleiding van de trainers. Op de dinsdagtraining wordt er voornamelijk op de airtrack gewerkt.  De trampolines worden dan meer als ondersteuning gebruikt voor het aanleren van oefenen om ze later op de airtrack te kunnen uitvoeren. Op de donderdag- en zaterdagtraining wordt er voornamelijk op trampoline en dubbelmini gewerkt.  Hier wordt de airtrack gebruikt als ondersteuning bij het aanleren van basisoefeningen en -sprongen. 

UURROOSTER:

Dinsdag 17h00 - 18h30 (MIX airtrackdubbelmini)

Donderdag 17h00 - 18h30 (MIX trampolinedubbelmini)

Zaterdag 9h30 - 11h00 (MIX trampolinedubbelmini)

LIDGELD:

1x = KIDS MIX airtrack + dubbelmini C DI: 200 euro

1x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini C DO: 200 euro

1x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini C ZA: 200 euro

2x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini C 2x DOZA: 280 euro

2x = KIDS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini C (DIDO of DIZA): 280 euro

3x = KIDS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini C (DIDOZA): 340 euro

  • KIDS TALENTEN MIX trampoline + dubbelmini AB competitie op aanvraag of na selectie

Merk je dat je kind gepassioneerd is door trampolinespringen en altijd maar meer, beter en hoger wilt springen? Dan is deze groep misschien iets voor jouw zoon of dochter. Het aantal trainingsuren worden in deze groep omhoog gebracht om kinderen de kans te geven meer complexe oefeningen aan te leren en ze voor te bereiden op nationale wedstrijden. Het ontwikkelen van kracht, vormspanning, leningheid en snelheid zijn belangrijk. Maar motivatie en inzet zijn nog belangrijkere aspecten waarmee rekening dient gehouden te worden. Deze gymnasten trainen 3 keer per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline). 

UURROOSTER:

Woensdag 16h00 - 18h00

Vrijdag 16h45 - 18h30

Zaterdag 12h00-13h00

LIDGELD:

360 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

  • KIDS trampoline A competitie op aanvraag of na selectie

Meisjes en jongens die vorig jaar in de groep talenten geproefd hebben van het trampolinespringen en graag aansluiten in het competitieteam.  Deze gymnasten trainen 4 keer per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline). Het aantal trainingsuren worden in deze groep omhoog gebracht om kinderen de kans te geven meer complexe oefeningen aan te leren en ze voor te bereiden op nationale wedstrijden. Het ontwikkelen van kracht, vormspanning, leningheid en snelheid zijn belangrijk. Maar motivatie en inzet zijn nog belangrijkere aspecten waarmee rekening dient gehouden te worden. 

UURROOSTER:

Maandag 16h30 - 18h45

Woensdag 16h00 - 18h15

Vrijdag 16h30 - 19h00

Zaterdag 13h30-15h30

LIDGELD:

475 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

TEENS & JONGEREN MIX trampoline + airtrack + dubbelmini 
vanaf 10 jaar (°jaar 2013 en ouder)

  • JONGEREN MIX trampoline + dubbelmini C

Deze groep volgt op de recreatiegroepen basisturnen en kids mix C. Gymnasten die willen overschakelen vanuit een andere gymnastiekdiscipline zijn ook welkom in deze groep.  De gymnasten in deze groep hebben vaak al wat turnuurtjes doorzwommen maar uiteraard zijn ook gemotiveerde nieuwkomers welkom. Tijdens de training wordt er verder geoefend op meer specifieke sprongen en combinaties van oefeningen op de verschillende springtoestellen nl. trampoline, dubbelmini/minitrampoline.  De airtrack wordt hier gebruikt voor het aanleren van de basisvaardigheden, nodig om de oefeningen op de trampoline te kunnen uitvoeren.  Deze jongeren trainen 1, 2 of 3x per week.

UURROOSTER:

Keuze uit:

Donderdag 18h30 - 20h30 (mogelijk voor alle niveau's + gevorderden - minimum 2 jaar ervaring)

Zaterdag 9h30 - 11h00 (alle niveau's)

Zaterdag 11h00 - 12h30 (enkel gevorderden - minimum 2 jaar ervaring)

LIDGELD:

1x = JONGEREN MIX trampoline + dubbelmini C DO (GEV DO): 210 euro

1x = JONGEREN MIX trampoline + dubbelmini C ZA (GEV ZA) : 200 euro

2x = JONGEREN MIX trampoline + dubbelmini C DOZA : 290 euro

2x = JONGEREN MIX trampoline + dubbelmini C GEV DOZA : 290 euro

  • JONGEREN MIX airtrack + dubbelmini

Deze groep volgt zowel op de recreatiegroepen basisturnen en kids mix C of kids mix talenten AB. Ook gymnasten die willen overschakelen vanuit een andere gymnastiekdiscipline maken deel uit van deze groep. Deze gymnasten hebben vaak al wat turnuurtjes doorzwommen. De focus van deze training ligt op het aanleren van gymnastische elementen op de airtrack en de airfloor. De dubbelmini wordt hier gebruikt om de elementen op een krachtiger springoppervlak aan te leren en ze nadien op airtrack of airfloor te kunnen uitvoeren.  Deze training kan je perfect combineren met het jongeren basisturnen op woensdag of de jongeren mix trampoline + dubbelmini C op woensdag, vrijdag en/of zaterdag.  Zij trainen 1, 2 of 3x per week.

UURROOSTER:

Keuze uit:

Woendag 18h30 - 20h30

Vrijdag 17h00 - 19h00 

LIDGELD:

1x = JONGEREN MIX airtrack + dubbelmini C WO: 210 euro 

1x = JONGEREN MIX airtrack + dubbelmini C VR: 210 euro  

2x = JONGEREN MIX airtrack +  dubbelmini C WOVR: 290 euro

  • JONGEREN MIX trampoline + airtrack + dubbelmini C

Bovenstaande lessen trampoline en airtrack kunnen ook gecombineerd worden.  Bv. Een woensdagtraining airtrack combineren met een les op zaterdag waar trampoline meer aan bod komt. Zie hieronder de mogelijke combinaties. 

LIDGELD:

2x = JONGEREN MIX trampoline + airtrack + dubbelmini C DOVR of WODO of WOZA of VRZA : 295 euro

3x = JONGEREN MIX trampoline + airtrack + dubbelmini V WODOVR of WODOZA of DOVRZA of WOVRZA : 355 euro

  • JONGEREN trampoline B op aanvraag of na selectie

Onze trampolinegroepen zijn fors gegroeid waardoor we de mogelijkheid hebben om binnen leeftijdsgroepen met verschillende niveau’s te werken. De groep jongeren trampoline B spitst zich toe op maxi- en dubbelminitrampoline met als doel nieuwe skills aan te leren. Waar in de groep jongeren trampoline C meer op de basisvaardigheden wordt gewerkt, maken we in deze groep een stap naar meer complexe bewegingen en combinaties van oefeningen en nieuwe sprongen. Deze gymnasten trainen 2 keer per week, op dinsdag en zaterdag. Vanuit basisturnen, kids mix C, kids talenten AB en jongeren mix C kan doorgeschoven worden naar deze groep. Ook competitiegymnasten die een stapje terug willen zetten maken deel uit van deze groep. Deze gymnasten hebben vaak al heel wat trampoline gesprongen.Dankzij onze goede accommodatie, de inzet van de trainers en het bestuur en de aangename sportieve sfeer krijgen de gymnasten alle kansen om zich te ontplooien naar eigen individuele mogelijkheden. Deze gymnasten trainen 2x per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline) en eventueel ook aan enkele wedstrijden van de Gymnastiek Federatie.

UURROOSTER:

Dinsdag 18h00 - 20h30

Zaterdag 12h00 - 14h00

LIDGELD:

315 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainer Kevin Vandamme 0474 73 04 38 of via info@turnaroundbierbeek.be

  • JONGEREN trampoline A competitie op aanvraag of na selectie

Centraal staat het motorisch leerproces. Onze trainingsdoelen zijn het ontwikkelen van motorische, coördinatieve eigenschappen (lichaam, ruimte en tijd) en conditionele factoren (kracht, lenigheid, snelheid en uithouding). Daarnaast zijn de cognitieve leerdoelen belangrijk (achtergrondkennis, basisbewegingen kennen en kunnen, inzichten). Dit alles is niet mogelijk zonder dat we rekening houden met de affectieve doelen; zelfbeheersing, doorzettingsvermogen, wilskracht, inzet, motivatie (ondersteuning door ouders) zijn nodig om verder te groeien en te blijven volhouden wanneer het eens wat moeilijker gaat. Andersom kan ook gezegd worden dat dankzij de grote motivatie die we van de kinderen vragen en krijgen, de competitie hen zal sterken. Ze leren planmatiger te werk gaan (studies combineren met trainingen, volhouden, plannen,… ) wat hun ook in de toekomst van pas zal komen. Deze gymnasten trainen 4x per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline) en Gymnastiek Federatie.

UURROOSTER

Afhankelijk van planning competitiegroepen - Info wordt bezorgd door hoofdtrainster, Petra Tumkiewicz

LIDGELD: 

485 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

bottom of page