top of page

Trampoline - Airtrack - Dubbelmini
2023-2024

Extra informatie vragen kan via
info@turnaroundbierbeek.be
 

MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini

Naast onze groep mini's basisturnen, is er ook een recreagroep die toespitst op alle soorten trampolinespringen. Het kerngedeelte omvat een combinatie van oefeningen op algemene turnvaardigheden op de airtrack en oefeningen op de trampolines. 

 

UURROOSTER: keuze uit:

Dinsdag 17h00 - 18h30 VOLZET

Donderdag 17h00 - 18h30 VOLZET

 

LIDGELD:

1x = MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini DI: 205 euro

1x = MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini DO: 205 euro

2x = MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini DIDO: 290 euro

MINI'S MIX trampoline + airtrack + dubbelmini
6 -7 jaar (°jaar 2016 - 2017)

MINI'S TALENTEN MIX trampoline + dubbelmini enkel op aanvraag of na selectie

Vanuit de groep kleuters, mini's basisturnen en mini's mix, is er de mogelijkheid om door te stromen naar de trampoline mini’s talenten A. Voor sommige kinderen mag de opbouw van nieuwe bewegingsvaardigheden vlotter en sneller verlopen. Sommige kinderen zijn op psychomotorisch vlak nu eenmaal sneller weg met nieuwe en moeilijkere oefeningen.  Deze gymnasten trainen 2x per week en nemen, van zodra ze er klaar voor zijn, deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline).

 

UURROOSTER:

Dinsdag 17h00 - 18h30

Zaterdag 10h30 - 12h00

 

LIDGELD: 305 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

MINI'S COMPETITIE AB trampoline + dubbelmini enkel op aanvraag of na selectie

Meisjes en jongens die vorig jaar in de groep talenten geproefd hebben van het trampolinespringen en graag aansluiten in het competitieteam.  Deze gymnasten trainen 2 of 3 keer per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline). Het aantal trainingsuren worden in deze groep omhoog gebracht om kinderen de kans te geven meer complexe oefeningen aan te leren en ze voor te bereiden op nationale wedstrijden. Het ontwikkelen van kracht, vormspanning, leningheid en snelheid zijn belangrijk. Maar motivatie en inzet zijn nog belangrijkere aspecten waarmee rekening dient gehouden te worden. 

UURROOSTER:

Woensdag 16h00 - 18h00

Vrijdag 16h30-18h30

 

LIDGELD: 305 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

KIDS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini
 
8 - 9 jaar (°jaar 2014 - 2015)

KIDS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini

Indien de gymnasten uit de basisgroepen meer willen turnen en meer specifieke oefeningen willen leren op de trampolines en airtrack is er de mogelijkheid om te komen trampolinespringen op donderdag en/of zaterdag. In de groep kids mix C wordt er verder gewerkt op de basisvaardigheden op de trampo's en airtrack. Eenvoudige motorische basisbewegingen liggen aan de basis van meer complexe en variabele bewegingen. Rekening houdend met ieders mogelijkheden worden er nieuwe bewegingen en technieken aangeboden, onder deskundige begeleiding van de trainers. Op de dinsdagtraining wordt er voornamelijk op de airtrack gewerkt.  De trampolines worden dan meer als ondersteuning gebruikt voor het aanleren van oefenen om ze later op de airtrack te kunnen uitvoeren. Op de donderdag- en zaterdagtraining wordt er voornamelijk op trampoline en dubbelmini gewerkt.  Hier wordt de airtrack gebruikt als ondersteuning bij het aanleren van basisoefeningen en -sprongen. 

 

UURROOSTER: keuze uit:

Dinsdag 17h00 - 18h30 VOLZET

Donderdag 17h00 - 18h30 VOLZET

Zaterdag 9h30 - 11h00

 

LIDGELD:

1x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini DI: 205 euro

1x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini DO: 205 euro

1x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini ZA: 205 euro

2x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini DIDO / DOZA / DIZA: 290 euro

3x = KIDS MIX trampoline + dubbelmini DIDOZA: 350 euro

KIDS (8j) TALENTEN MIX trampoline + dubbelmini enkel op aanvraag of na selectie

Merk je dat je kind gepassioneerd is door trampolinespringen en altijd maar meer, beter en hoger wilt springen? Dan is deze groep misschien iets voor jouw zoon of dochter. Het aantal trainingsuren worden in deze groep omhoog gebracht om kinderen de kans te geven meer complexe oefeningen aan te leren en ze voor te bereiden op nationale wedstrijden. Het ontwikkelen van kracht, vormspanning, leningheid en snelheid zijn belangrijk. Maar motivatie en inzet zijn nog belangrijkere aspecten waarmee rekening dient gehouden te worden. Deze gymnasten trainen 3 keer per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline). 

 

UURROOSTER:

Dinsdag 17h00 - 18h30

Zaterdag 10h30 - 12h00

 

LIDGELD: 305 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

KIDS COMPETITIE AB trampoline + dubbelmini competitie op aanvraag of na selectie

Meisjes en jongens die vorig jaar in de groep talenten geproefd hebben van het trampolinespringen en graag aansluiten in het competitieteam.  Deze gymnasten trainen 3 (8j) of 4 (9j) keer per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline). Het aantal trainingsuren worden in deze groep omhoog gebracht om kinderen de kans te geven meer complexe oefeningen aan te leren en ze voor te bereiden op nationale wedstrijden. Het ontwikkelen van kracht, vormspanning, leningheid en snelheid zijn belangrijk. Maar motivatie en inzet zijn nog belangrijkere aspecten waarmee rekening dient gehouden te worden. 

 

UURROOSTER:

Maandag 16h30 - 18h45 (9j)

Woensdag 16h00 - 18h15 (8+9j)

Vrijdag 16h30 - 18h45 (8+9j)

Zondag 09h30-10h30 (8+9j) 

 

LIDGELD:

Kids 8j = 370 euro

Kids 9j = 495 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

TEENS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini 
vanaf 10 jaar (°jaar 2012 - 2013)

TEENS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini

Deze groep volgt op de recreatiegroepen basisturnen en kids mix. Gymnasten die willen overschakelen vanuit een andere gymnastiekdiscipline zijn ook welkom in deze groep.  De gymnasten in deze groep hebben vaak al wat turnuurtjes doorzwommen maar uiteraard zijn ook gemotiveerde nieuwkomers welkom. Tijdens de training wordt er verder geoefend op meer specifieke sprongen en combinaties van oefeningen op de verschillende springtoestellen nl. trampoline, dubbelmini/minitrampoline.  De airtrack wordt hier gebruikt voor het aanleren van de basisvaardigheden, nodig om de oefeningen op de trampoline te kunnen uitvoeren.  Deze jongeren trainen 1, 2 of 3x per week.

 

UURROOSTER: keuze uit:

Donderdag 17h00 - 18h30 mogelijk voor alle niveau's

Donderdag 18h30 - 20h30 enkel gevorderden - minimum 2 jaar ervaring

Zaterdag 9h30 - 11h00 mogelijk voor alle niveau's

Zaterdag 11h00 - 12h30 enkel gevorderden - minimum 2 jaar ervaring

LIDGELD:

1x = TEENS MIX trampoline + dubbelmini DO / GEV DO: 205 euro / 215 euro

1x = TEENS MIX trampoline + dubbelmini ZA of GEV ZA : 205 euro 

2x = TEENS MIX trampoline + dubbelmini DOZA / GEV DOZA  : 290 euro / 300 euro 

TEENS MIX airtrack + dubbelmini

Deze groep volgt zowel op de recreatiegroepen basisturnen en kids mix of kids talenten mix. Ook gymnasten die willen overschakelen vanuit een andere gymnastiekdiscipline maken deel uit van deze groep. Deze gymnasten hebben vaak al wat turnuurtjes doorzwommen. De focus van deze training ligt op het aanleren van gymnastische elementen op de airtrack en de airfloor. De dubbelmini wordt hier gebruikt om de elementen op een krachtiger springoppervlak aan te leren en ze nadien op airtrack of airfloor te kunnen uitvoeren.  Deze training kan je perfect combineren met het jongeren basisturnen op woensdag of de jongeren mix trampoline + dubbelmini op woensdag, vrijdag en/of zaterdag.  Zij trainen 1, 2 of 3x per week.

 

UURROOSTER: keuze uit:

Woendag 18h30 - 20h30 LAATSTE 2 PLAATSEN !

Vrijdag 17h00 - 19h00 LAATSTE 2 PLAATSEN !

 

LIDGELD:

1x = TEENS MIX airtrack + dubbelmini WO: 215 euro 

1x = TEENS MIX airtrack + dubbelmini VR: 215 euro  

2x = TEENS MIX airtrack +  dubbelmini WOVR: 310 euro

TEENS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini

Bovenstaande lessen trampoline en airtrack kunnen ook gecombineerd worden.  Bv. Een woensdagtraining airtrack combineren met een les op zaterdag waar trampoline meer aan bod komt. Zie hieronder de mogelijke combinaties. 

 

LIDGELD:

2x = TEENS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini (GEV)DOVR of WO(GEV)DO of WOZA of VRZA : 300 euro

3x = TEENS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini WO(GEV)DOZA of (GEV)DOVRZA : 360 euro

3x = TEENS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini WO(GEV)DOVR of WOVRZA : 370 euro

TEENS COMPETITIE C trampoline + dubbelmini op aanvraag of na selectie

Onze trampolinegroepen zijn fors gegroeid waardoor we de mogelijkheid hebben om binnen leeftijdsgroepen met verschillende niveau’s te werken. De groep competitie C spitst zich toe op maxi- en dubbelminitrampoline met als doel nieuwe skills aan te leren. Waar in de groep MIX trampoline meer op de basisvaardigheden wordt gewerkt, maken we in deze groep een stap naar meer complexe bewegingen en combinaties van oefeningen en nieuwe sprongen. Vanuit de groepen basisturnen en mix trampoline, airtrack en dubbelmini kan doorgeschoven worden naar deze groep. Deze gymnasten hebben vaak al heel wat trampoline gesprongen. Dankzij onze goede accommodatie, de inzet van de trainers en het bestuur en de aangename sportieve sfeer krijgen de gymnasten alle kansen om zich te ontplooien naar eigen individuele mogelijkheden. Deze gymnasten trainen 2 keer per week, op dinsdag en zaterdag, en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline) en eventueel ook aan enkele wedstrijden van de Gymnastiek Federatie.

 

UURROOSTER:

Dinsdag 18h00 - 20h30

Zaterdag 12h00 - 14h00

 

LIDGELD:

340 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

TEENS COMPETITIE AB trampoline + dubbelmini op aanvraag of na selectie

Centraal staat het motorisch leerproces. Onze trainingsdoelen zijn het ontwikkelen van motorische, coördinatieve eigenschappen (lichaam, ruimte en tijd) en conditionele factoren (kracht, lenigheid, snelheid en uithouding). Daarnaast zijn de cognitieve leerdoelen belangrijk (achtergrondkennis, basisbewegingen kennen en kunnen, inzichten). Dit alles is niet mogelijk zonder dat we rekening houden met de affectieve doelen; zelfbeheersing, doorzettingsvermogen, wilskracht, inzet, motivatie (ondersteuning door ouders) zijn nodig om verder te groeien en te blijven volhouden wanneer het eens wat moeilijker gaat. Andersom kan ook gezegd worden dat dankzij de grote motivatie die we van de kinderen vragen en krijgen, de competitie hen zal sterken. Ze leren planmatiger te werk gaan (studies combineren met trainingen, volhouden, plannen,… ) wat hun ook in de toekomst van pas zal komen. Deze gymnasten trainen 4x per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline) en Gymnastiek Federatie.

 

UURROOSTER

Afhankelijk van planning competitiegroepen - Info wordt bezorgd door hoofdtrainster, Petra Tumkiewicz

LIDGELD: 

495 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

JUNIORS & SENIORS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini 
vanaf 12 jaar (°jaar 2011 en ouder)

JUNIORS SENIORS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini

Deze groep volgt op de recreatiegroepen basisturnen en teens mix trampoline, airtrack en dubbelmini. Gymnasten die willen overschakelen vanuit een andere gymnastiekdiscipline zijn ook welkom in deze groep.  De gymnasten in deze groep hebben vaak al wat turnuurtjes doorzwommen maar uiteraard zijn ook gemotiveerde nieuwkomers welkom. Tijdens de training wordt er verder geoefend op meer specifieke sprongen en combinaties van oefeningen op de verschillende springtoestellen nl. trampoline, dubbelmini/minitrampoline.  De airtrack wordt hier gebruikt voor het aanleren van de basisvaardigheden, nodig om de oefeningen op de trampoline te kunnen uitvoeren.  Deze jongeren trainen 1, 2 of 3x per week.

 

UURROOSTER: keuze uit:

Donderdag 18h30 - 20h30 (mogelijk voor alle niveau's + gevorderden - minimum 3 jaar ervaring)

Zaterdag 9h30 - 11h00 (alle niveau's)

Zaterdag 11h00 - 12h30 (enkel gevorderden - minimum 3 jaar ervaring)

LIDGELD:

1x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline + dubbelmini DO (GEV DO): 215 euro

1x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline + dubbelmini ZA (GEV ZA) : 205 euro

2x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline + dubbelmini DOZA : 300 euro

2x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline + dubbelmini GEV DOZA : 300 euro

JUNIORS SENIORS MIX airtrack + dubbelmini

Deze groep volgt zowel op de recreatiegroepen basisturnen en kids mix C of kids mix talenten AB. Ook gymnasten die willen overschakelen vanuit een andere gymnastiekdiscipline maken deel uit van deze groep. Deze gymnasten hebben vaak al wat turnuurtjes doorzwommen. De focus van deze training ligt op het aanleren van gymnastische elementen op de airtrack en de airfloor. De dubbelmini wordt hier gebruikt om de elementen op een krachtiger springoppervlak aan te leren en ze nadien op airtrack of airfloor te kunnen uitvoeren.  Deze training kan je perfect combineren met het jongeren basisturnen op woensdag of de jongeren mix trampoline + dubbelmini C op woensdag, vrijdag en/of zaterdag.  Zij trainen 1, 2 of 3x per week.

 

UURROOSTER: keuze uit:

Woendag 18h30 - 20h30 LAATSTE 2 PLAATSEN !

Vrijdag 17h00 - 19h00 LAATSTE 2 PLAATSEN !

 

LIDGELD:

1x = JUNIORS SENIORS MIX airtrack + dubbelmini WO: 215 euro 

1x = JUNIORS SENIORS MIX airtrack + dubbelmini VR: 215 euro  

2x = JUNIORS SENIORS MIX airtrack +  dubbelmini WOVR: 310 euro

JUNIORS SENIORS MIX trampoline + airtrack + dubbelmini

Bovenstaande lessen trampoline en airtrack kunnen ook gecombineerd worden.  Bv. Een woensdagtraining airtrack combineren met een les op zaterdag waar trampoline meer aan bod komt. Zie hieronder de mogelijke combinaties. 

LIDGELD:

2x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline+airtrack+dubbelmini: DOVR of WODO of WOZA of VRZA = 300 euro

3x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline+airtrack+dubbelmini: WODOZA of DOVRZA = 360 euro 

3x = JUNIORS SENIORS MIX trampoline+airtrack+dubbelmini: WODOVR of  WOVRZA = 370 euro

 

JUNIORS SENIORS COMPETITIE C trampoline + dubbelmini op aanvraag of na selectie

Deze groep volgt op de TEENS COMPETITIE C en traint 2 keer per week, op dinsdag en zaterdag. Vanuit de groepen basisturnen en mix trampoline, airtrack en dubbelmini kan doorgeschoven worden naar deze groep. Ook competitiegymnasten die een stapje terug willen zetten maken deel uit van deze groep. Dankzij onze goede accommodatie, de inzet van de trainers en het bestuur en de aangename sportieve sfeer krijgen de gymnasten alle kansen om zich te ontplooien naar eigen individuele mogelijkheden. Deze gymnasten trainen 2x per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline) en eventueel ook aan enkele wedstrijden van de Gymnastiek Federatie.

 

UURROOSTER:

Dinsdag 18h00 - 20h30

Zaterdag 12h00 - 14h00

 

LIDGELD:

340 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

JUNIORS SENIORS COMPETITIE AB trampoline + dubbelmini op aanvraag of na selectie

Centraal staat het motorisch leerproces. Onze trainingsdoelen zijn het ontwikkelen van motorische, coördinatieve eigenschappen (lichaam, ruimte en tijd) en conditionele factoren (kracht, lenigheid, snelheid en uithouding). Daarnaast zijn de cognitieve leerdoelen belangrijk (achtergrondkennis, basisbewegingen kennen en kunnen, inzichten). Dit alles is niet mogelijk zonder dat we rekening houden met de affectieve doelen; zelfbeheersing, doorzettingsvermogen, wilskracht, inzet, motivatie (ondersteuning door ouders) zijn nodig om verder te groeien en te blijven volhouden wanneer het eens wat moeilijker gaat. Andersom kan ook gezegd worden dat dankzij de grote motivatie die we van de kinderen vragen en krijgen, de competitie hen zal sterken. Ze leren planmatiger te werk gaan (studies combineren met trainingen, volhouden, plannen,… ) wat hun ook in de toekomst van pas zal komen. Deze gymnasten trainen 4x per week en nemen deel aan wedstrijden van de BOT (Belgium Open Trampoline) en Gymnastiek Federatie.

 

UURROOSTER

Afhankelijk van planning competitiegroepen - Info wordt bezorgd door hoofdtrainster, Petra Tumkiewicz

LIDGELD: 

495 euro

Interesse? Neem contact met hoofdtrainster competitie, Petra Tumkiewicz via petra@turnaroundbierbeek.be of  0477 60 58 82

bottom of page